Kjøpsvilkår
Kjøpsvilkårene gjelder for salg av varer og tjenester fra newport.no til bedrifter. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Dersom du ikke er forhandler kan du ikke handle i nettbutikken. Vi leverer kun varer til Norge. Forbrukerkjøp er regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven og vi refererer til disse lovene dersom du ønsker mer informasjon om dine plikter og rettigheter ved kjøp.

Parter
Selger, newport.no (New Port AS) heretter beskrevet vi eller oss. Kjøper, bedrifter som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir heretter beskrevet du, deg, din eller ditt.

Ordrevilkår
Din ordre er bindende når den er registrert hos oss. Vi er bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på en annen måte. Du har rett til annullere kjøp i henhold til loven om angrerett, les mer om retur her. Etter at vi har mottatt din ordre, vil vi bekrefte bestillingen og sende deg en ordrebekreftelse. Les gjennom ordrebekreftelsen og undersøk om den stemmer med bestillingen din. Avvik mellom din opprinnelige bestilling og ordrebekreftelsen vil anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan takke ja eller takke nei til. Du kan også gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling dersom denne er i samsvar med det vi ga tilbud om.

Kan jeg tilføye ekstra varer på min ordre?
Ønsker du å kjøpe flere varer, som er på lager, kan du gjerne kontakte oss for å høre om vi kan rekke å stoppe din ordre. Dersom ordren ikke er sendt holder vi den tilbake.

Avvik
Vi vil til enhver tid kvalitetssikre informasjon om våre produkter. Likevel tar vi forbehold om feilbeskrivelser/skrivefeil/prisfeil og fargefeil fremstilt i nettbutikken, noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i nettbutikken vår, markedsføring eller på annen måte. Legg også merke til at farger på produkter kan variere ut i fra forskjeller på din skjerm til en annen. Bilder brukt på sidene våre kan være illustrative og derfor avvike fra varens faktiske utseende og farge. Vi forbeholder også retten til å kansellere en bestilling i sin helhet eller deler av dens innhold dersom produktet er utsolgt eller ved ekspedering viser seg å ha en feil som er av en slik vesentlig grad at kunden burde vært klar over det. Dersom et produkt er utsolgt vil du få tilsendt en mail om dette. 

Priser og betaling
Alle priser er normalt oppgitt i norske kroner eksklusive merverdiavgift hvis ikke annet er bemerket.

Vår betalingsløsning er med faktura.
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, etc.
Faktura utstedes ved forsendelse og forfaller til betaling innen ca. 10 dager. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Leveringsvilkår
Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr e-post. Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt. Alle varer sendes med Bring Norge, dersom ikke annet er avtalt.

Angrerett
På newport.no kan en vare returneres innen 14 dager fra du har mottatt varen, i henhold til kjøpslovens bestemelser. Returkostnadene bæres av kjøper. Firmakjøp – Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven, og her gjelder ikke lovbestemt angrefrist.

Retur
Ved retur skal varene returneres ubrukt og i originalemballasjen til newport.no. Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av kjøper.

Reklamasjon
Melding om feil og mangler ved produktene, skal henvendes til newport.no eller snarest mulig etter mottak.

NEWPORT.NO
New Port AS
Org nr. 887 567 662
Nattlandsveien 104, 5094 Bergen