TEKSTIL PRINT

Transfer merker

Transfermerker er motiv som blir levert på folie, og blir deretter overført til plagget ved hjelp av en varmepresse. Våre transfermerker passer på alt fra Capser- arbeidsklær og profilplagg til sport- og fritidstøy, og vil dekke alle dine behov og brukssituasjoner. Kvaliteten er fantastisk med knivskarpe detaljer og meget god fargegjengivelse.

Se prisliste her.

Silketrykk

Silketrykk eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Begrepet brukes både om teknikken og om avtrykket etter teknikken, det vil si det trykte bildet. Silketrykk egner seg utmerket til alle typer til tekstil, Silketrykk oppsto i Japan og ble tatt i bruk blant annet til reklameplakater i USA tidlig på 1900-tallet. Trykkteknikken er fortsatt utbredt i industrien og til kommersielle formål, for eksempel ved reklametrykk på gjenstander og klær. Fra 1930-tallet er silketrykk også blitt benyttet av billedkunstnere. Teknikken ble særlig populær innen pop- og popart på 1960-tallet. En av de mest kjente kunstnerne innenfor disse to feltene var Andy Warhol, som ofte brukte silketrykk i sine verk. Avtrykkene er preget av jevne fargeflater og klare linjer ofte i sterke farger.

Se prisliste her.

Brodering

Broderi er et håndverk, en tekstilteknikk, der man med tråd eller garn syr på tøy eller annet mykt materiale ved hjelp av en nål Vi tilbyr i tillegg til silketrykk, brodering på alle våre produkter. Vi tilbyr også broderte merker som kan sys eller presses på våre produkter.

Se prisliste her.